English     Shqip
frekuencaTe nderuar teleshikus te Albanian Screen


Nga 1 Tetori do te keni mundesi te ndiqni Albanian Screen ne valet e platformes digitale satelitore Digitalb. Nje mundesi e re per te ndjekur prodhimet tona dhe te huaja. Vazhdoni te qendroni te sintonizuar me kanalin tone per te mos humbur surprizat qe do na ofroje.